Sportingbet in relatia cu partenerii sai

sportingbet contact Partenerii unei case de pariuri imbraca mai multe forme si intelesuri. Clientii pot fi asociati cu partenerii fara niciun fel de problema. Daca stam bine sa ne gandim deschiderea unui cont de pariuri sportive se face prin acceptarea de catre client a unui set de termeni si conditii pe care ambele parti se obliga sa le respecte. Practic se incheie un parteneriat de colaborare intre pariori si casa de pariuri la a care acesta alege sa-si deschida un cont. Odata incheiata aceasta etapa intre cele doua parti apare relatia care se desfasoara pe intreaga durata a parteneriatului.

Relatia presupune printre altele si serviciile de suport pe care una din parti, in cazul de fata casa de pariuri online, se obliga sa le ofere celeilalte parti in caz de dificultate intampinata in utilizarea celorlata servicii oferite. Serviciul de suport sau mai bine zis relatia cu clientii este un aspect important ce conteaza pentru o casa de pariuri online. Modul cum se ofera suport clientilor poate fi hotarator in generarea unei imagini pozitive in mediul online si impicit atragerea de noi clienti care doresc servicii de calitate.

O casa de pariuri care exceleaza la capitolul suport pentru clienti este Sportingbet care reuseste sa acopere mai multe modalitati de contactare a acetui serviciu. De obicei serviciul de relatii cu clientii se foloseste de cei din urma in cazul in care intapina o serie de dificultati in folosirea produselor oferite de casa de pariuri.

Pe pagina web a celor de la Sportingbet exista o sectiune special dedicata acestui serviciu de relatii cu clienti si este structurata pe modalitatile de contactare a acestui serviciu dupa cum urmeaza:

Sectiunea de ajutor: fiecare client ce intampina o problema poate alege tema dificultati intampinate si daca exita vreo rezolvare in acest sens aceasta va fi detaliata imediat pe pagina de contact; daca nu se gaseste raspuns clientul poate alege sa consulte sectiunea de intrebari frecvente pentru a gasii o solutie alternativa; daca nici in acest caz nu gaseste solutia se poate adresa pe mail cu descrierea problemei sau poate suna la numarul disponibil pe site pentru Romania cu respectarea intervalului orar in care acest serviciu se poate utiliza

Intrebari fecvente: adesea este bine sa consultati aceasta baza de intrebari si raspunsuri pentru a vedea daca acolo se afla rezolvarea pentru problema intampinata; ulterior se poate trece la alte modalitati de contactare

Mail catre Sportingbet: inseama sa le scrieti direct celor de la departamentul de suport pentru a primii o rezolvare la problema voatra; totusi asigurativa ca a-ti consultat si celelalte sectiuni de la suport inainte de a pune problema pe aceasta cale

Contactarea telefonica: apelati la aceasta varinta de suport cand stiti ca problema voastra este urgent si nu poate astepta un termen mai mare de rezolvare asa cum este in cazul celorlalte modalitati de solutionare a problemelor intampinate de clienti.