Sportingbet bonus

sportingbet bonus Primul aspect care te atrage sa-ti deschizi un cont la o casa de pariuri sprotive sunt bonusurile pe care ti le ofera. Aceste bonusuri difera de la o casa de pariuri online la alta, iar fiecare dintre voi poate alege in functie de ce fel de bonus i se potriveste. Unii pariorii prefera bonusul primit printr-un pariu fara risc, stiind ca ei sunt inspirati cand plaseza asa ceva, iar alti pariori prefera un bonus bazat pe valoarea primei depuneri pe care o face dupa deschidera unui cont. A doua varinata este preferata de majoritatea pariorilor deoarece aceste bonusuri ofera sume suplimentare intre 50% si 200% din valoarea primei depuneri.

Sportingbet ofera un bonus din aceasta a doua categorie. Bonusul oferit de aceasta casa de pariuri online este in valoare de 200 RON si reprezinta 100% din valoarea primei depuneri. Pentru a intra in posesia lui jucatorii trebuie sa-si deschida cont nou de pariuri sportive la aceasta casa online, iar in termen de 7 zile de la deschiderea contului sa efectueze prima depunere pentru a primii suma bonus.

Sportingbet înregistrare – bonus 200 RON »

Poate nu toti pariorii au posibilitatea sa depuna prima data suma maxima de 200 RON pentru a primii un bonus pentru pariuri sportive tot de 200 RON. De aceea Sportingbet da posibilitatea efectuarii si unei depuneri mai mici decat suma maxima pentru a primii bonus. In regulamentul de functionare se specifica ca la prima depunere pentru a primii bonus, suma minima depunsa poate fi de 40 RON sau echivalentul valutei in care jucatorul a deschis contul initial. Cu alte cuvinte un parior care depune prima data 40 RON, imediat dupa depunere va avea in contul sau deschis pe Sportingbet suma totala de 80 RON disponibila pentru pariuri sportive.

Cand efectuati prima depunere trebuie sa evitati depunerea prin portofelele virtuale gen Skirll sau Neteller deoarece depunerile prin aceste metode nu sunt eligibile pentru bonus.
Bonusul se va credita automat dupa validareaprimei depuneri in cont. Bonusul nu poate fi retras din cont decat dupa indeplinirea conditiilor de rulaj care presupune parierea de 10 ori a valorii acestuia pe cote de minime de 1.70, iar perioada de rulare este de 30 de zile de la creditarea acestuia in cont.

Bonusl la prima depunere este doar o forma sub care clientii Sportingbet primesc bani gratis in cont. Ulterior toti clientii acestei case de pariuri pot benefica de alte bonusuri si promotii care se incadreaza in termenii si conditiile de ultilizare.