Piața transferurilor de iarnă: Juventus are legătură cu o perlă de 19 ani

Acest lucru a oferit astăzi piața de iarnă. Mai sunt două zile până când fereastra se deschide oficial și echipele își pot înregistra noul fotbaliști. Acesta este punctul culminant al zilei de azi:

– Julian Draxler este unul dintre jucătorii care vor face ca această piață să vorbească. Hertha din Berlin și Sevilla a făcut o ofertă pentru jucătorul PSG.

– Abelardo și Robert Moreno au fost prezenți pe băncile respective. Abelardo are misiunea de a-l îndepărta pe Espanyol din fântână și pe Moreno pentru a reaprinde Monaco.

– Jurgen Klopp îl urmărește pe Victor Osimhen foarte îndeaproape, potrivit ziarului A Bola. Liverpool ar fi interesat de jucătorul din Lille, care surprinde în acest sezon în Ligue 1.

– Juventus și-a închis următoarea perlă. Are 19 ani, îl cheamă Kulusevski, iar prețul său este de 35 de milioane de euro.Mijlocașul a trezit interesul pentru Inter, dar se pare că a fost făcut cu Juve.

21:10 ore. Fii atent la ce spun ei din Italia! Fabrizio Romano vorbește despre acordul total al lui Juventus de a semna Kulusevski. Tânărul de 19 ani, împrumutat la Parma, ar veni la echipa din Torino pentru 35 de milioane de euro.

20:10. Un campion european caută o echipă. Rafa Mir, campionul Campionatului European Under 21 intenționează să se întoarcă în Spania. În viitorul său are ideea, deși are oferte din mai multe țări.

19:45 ore. Sporting Lisabona trece prin nevoia de a vinde pe piață pentru a curăța situația economică. Coates (7,5 milioane), Acuña (12,5 M) și Wendel (20 M), sunt disponibile în ianuarie sub formă de chilipiruri reale.

19:35 ore. Există zvonuri în jurul Manchester United.Roșu pare că poate apărea în ianuarie. Și, potrivit Sky Sports, United ar merge pentru Gedson Fernandes, mijlocașul Benfica. Clasa lui este de 102 milioane, iar United ar putea negocia de acolo.

18:50 ore. În Portugalia, A Bola relatează că Liverpool urmărește îndeaproape evoluția lui Victor Osimhen. Atacatorul de la Lille curbește un sezon minunat și, potrivit acestui mediu portughez, internaționalul nigerian este pe placul lui Jurgen Klopp.

18:13 ore. Prezentare oficială a lui Robert Moreno cu Monaco. Spaniolii vor ieși pentru a vorbi pentru mass-media franceză pentru prima dată. O vom urma în direct.

Luis Enrique: “Am petrecut nouă ani minunați alături de el. Am doar mulțumiri. Ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni este deja trecut. Sunt 28 de ani antrenor.De la 14 ani mă antrenez și acum important este că aceasta este prezentarea mea ca antrenor. Trecutul este acolo, dar trebuie să-l lași în urmă.

Limba: „Vorbirea în franceză este o problemă de respect pentru mine. Este foarte important pentru mine să comunic cu jucătorii mei. Sunt foarte fericit că fiind în Ligue 1.

Procesele Lui: „Am fost întotdeauna implicat în întregul proces de pregătire. Am făcut toate astea înainte. Procesele mele nu se vor schimba. Voi susține discuțiile, voi analiza rivalii, voi vorbi cu jucătorii mei…Sunt obișnuit cu aceste sarcini.

Meciul PSG: am înțeles că mă întrebi despre acel meci. Este nevoie de muncă, dar mai întâi mă voi concentra pe următorul joc. Jocul PSG vine, dar primul lucru este jocul de sâmbătă.Vom încerca să câștigăm fiecare meci.

Sectoarele vor fi consolidate: “Nu o să fac public, mi se pare o lipsă de respect pentru jucătorii mei. Monaco, ca echipă mare, trebuie să acordăm atenție pieței și Găsește jucători buni. Dar nu am să spun că există poziții care să iasă în evidență, nu o să fac asta în mod public.

Schimbați sistemul: „Sistemul nu este important. Nu este o obsesie să joci 4-4-2. Fotbalul este un joc complicat. Important este stilul, nu locul în care ocupați spațiile. Voi adapta tactica la jucătorii mei. ”

Personalul: Dani Guindos și Carlos Martínez se alătură mie. Jose Sambade. Juanjo del Ojo și Marsellares sunt de asemenea alături de mine. Toți vor forma echipa mea. Doi asistenți, un antrenor fizic, un antrenor de portar și un psiholog.Serviciile medicale, recuzita și serviciul de presă sunt de asemenea importante în cadrul clubului.

Obiective: “Trebuie să fie maximul. Toți vrem să câștigăm și să obținem tot ce este mai bun. Obiectivul nostru principal trebuie să fie îmbunătățirea în fiecare zi. Dacă facem asta Vom reuși să atingem obiectivele finale. Mulțumesc tuturor lucrărilor.

17:43 ore. Rufete a vorbit după ce a ocupat funcția de director sportiv al Espanyol. p>

Spaniolii din echipă: am vorbit cu toată lumea, inclusiv non-spanioli. Vreau să fiu respectuos pentru tot și pentru toată lumea. Nu am vorbit cu niciun jucător înainte de a ajunge aici pentru că îl respect pe Jardim.Le-am vorbit când am fost deja antrenor la Monaco. “Avem conversații diferite și înaintăm lucrurile înainte. Vom discuta cu antrenorul pentru a consolida pozițiile cele mai necesare. Sunt 30 de zile de piață și există multă concurență cu celelalte cluburi.”

16:20 ore. fanii: “Nu trebuie să le cer nimic fanilor. Trebuie să-i implicăm pe fani și să transmitem această iluzie și dorința de a câștiga, astfel încât aceștia să fie morți cu noi și să se poată identifica cu echipa.”

16:14 ore. Debut împotriva Barcelonei: “Nu este un maron, dimpotrivă. Espanyol va ieși să bată fiecare rival indiferent de rival.Încă nu m-am gândit la meciul cu Barcelona. Avem norocul să concurăm într-o ligă foarte competitivă. ”

16:12 ore. Stil de joc:„ Vreau o echipă care să împingă în sus, care să fie îndrăzneață și ca fanii lor să poată vibra cu ea. ”

16:11. Promisiunea de lucru: “Vreau o echipă competitivă care să lupte în toate meciurile și cu care fanii se simt identificați. Nu promit rezultate. Promisiunea mea este să lucrez și să dau 100%, jucătorii mei vor fi competitivi. La Sporting și Alavés am avut o situație similară și s-a dovedit bine. ”

16:10 ore. Nu a solicitat întăriri:” Nu am solicitat nicio întărire de la consiliu, dimpotrivă, sunt încântat de ceea ce am .Dacă conducerea sportului consideră convenabil să aducem ceva care să îmbunătățească ceea ce este perfect, dar nu am cerut nimic. ”

16:08 ore. Conținut cu grupul:„ Știu jucătorii. Trebuie să recâștigi încrederea jucătorilor la nivel mental. Majoritatea acestui grup de jucători au intrat în Europa sezonul trecut. ”

16:05 ore. Primele cuvinte ale lui” pitu “:” Mă simt privilegiat să pot antrena acest mare club. Vin 100% pentru a inversa această situație. Este o provocare pe care mi-o doresc cu adevărat și nu m-am gândit de două ori. Nu toți antrenorii au ocazia să antreneze o echipă ca Espanyol “:

15:54 ore. Betis a publicat imagini care arată pe Carles Aleñá în primul său antrenament ca fotbalist pentru Betis.

3:38 p.m. Sportivul are deja prima întărire de iarnă.Și o face pentru a consolida acel complot creativ care are atât de mult deficit. Acesta este fostul jucător al lui Dépor Çolak. Turcul ajunge cu scrisoarea de libertate sub braț și s-ar putea înscrie să joace la Soria în acest weekend.

14:56 ore. În Italia, Corriere dello Sport raportează că Stanislav Lobotka este tot mai aproape de Napoli. O întâlnire de la Madrid a adus partidele și mai aproape, iar mijlocașul slovac va fi prima întărire din ianuarie pentru Gattuso. Oferta italienilor este de 12 milioane plus 3 bonus.

14:34 ore. Sports Stadium vorbește despre interesul Seviliei pentru Julian Draxler. Chiar și negocierile dintre hispanici și parizieni ar fi putut începe deja.În această dimineață am comentat că internaționalul german caută să plece pentru a juca Eurocupul, iar Hertha de la Berlin pare cel mai bine plasat pentru a-l lua pe atacator.

14:25 ore. Potrivit Sky Sports, reprezentanții Gedson Fernandes au fost în Anglia negociază un posibil acord cu Manchester United. Operațiunea se învârte în jurul unui împrumut până la sfârșitul sezonului, cu o clauză opțională de cumpărare de 40 de milioane de euro de către jucătorul de la Benfica.

14:14 ore. Sun relatează lupta dintre Arsenal, Tottenham și Manchester City pentru preluarea serviciilor Upamecano. Centrul central al RB Leipzig ar putea părăsi echipa germană pentru o cifră de aproape 60 de milioane de euro.

13:09 ore.Diferite mass-media italiene și chineze răspund de posibilitatea ca José Callejón să părăsească Napoli pe piața de iarnă următoare pentru a semna pentru Dalian Yifang de Rafa Benítez.

12:54 ore. În Portugalia, A Bola relatează că Liverpool urmărește îndeaproape evoluția lui Victor Osimhen. Atacatorul de la Lille curbește un sezon minunat și, potrivit acestui mediu portughez, internaționalul nigerian este pe placul lui Jurgen Klopp.

12:31 ore. Espanyol a publicat câteva imagini în care Abelardo este văzut regizând primul său antrenament ca tehnician pentru parakeet.

12:11 ore. The Sun relatează că Arsenal a primit o ofertă de la Hertha Berlin pentru Granit Xhaka.Conform acestor informații, formula ar fi un împrumut până la sfârșitul sezonului, cu o opțiune de cumpărare apropiată de 30 de milioane de euro.

11:51 ore. După ce au văzut cum Haaland a scăpat de Manchester United, au început deja să lucreze cu scopul de a găsi o pană B pentru a-și consolida conducerea. În Anglia există trei candidați: Richarlison, Lacazette și Moussa Dembélé.

11:20 ore. În urmă cu câteva minute, Osasuna a încărcat pe rețelele de socializare o imagine cu Toni Lato purtând ținuta echipei roșii. Stânga din spate ajunge la Pamplona, ​​împrumutat de la Valencia, după ce nu a reușit să transfere la PSV.

10:39 ore. Odată cu sosirea lui David Moyes pe banca de la West Ham, sunt așteptate mai multe întăriri în echipa engleză.Potrivit The Sun, prima solicitare a fostului manager al Real Sociedad este Olivier Giroud, care încearcă să părăsească Chelsea.

10:27 ore. Vara viitoare are loc o Cupă Euro, iar jucătorii care nu au oportunități în cluburile lor caută să iasă pe piața de iarnă pentru a fi selectați. Este cazul lui Julian Draxler care vrea să părăsească PSG cu orice preț, iar Hertha din Berlin îi oferă minutele de care are nevoie. Desigur, rămâne de văzut dacă clubul parizian este pentru munca de a-i lăsa pe germani să plece.

10:09 ore. Miliardarul Friedkin, care se află în Top 500 dintre cei mai bogați oameni din lume, este foarte aproape de a cumpăra Roma.Echipa italiană, prin intermediul unei declarații, a exprimat că „acordul final nu a fost încă formalizat”.

10:00 ore. Bună dimineața tuturor !! Începem încă o zi cu piața transferurilor de iarnă. Astăzi este luni, 30 decembrie și mai sunt doar două zile până când se deschide oficial fereastra de transfer din ianuarie. Echipele încep deja să își facă temele și de aici vom colecta toate zvonurile, achizițiile, vânzările și misiunile care se întâmplă. Urmăriți-l pe tot parcursul zilei pentru a nu pierde nimic. Haide, hai să mergem!