Modalitati de plata pe Sportingbet

Sportingbet Modalitati de plata Orice casa de pariuri online dispune de un sistem intergat de plati care sa ofere utilizatorilor posibilitatea de efectua, in primul rand, depuneri si retrageri in siguranta din conturile personale deschise, dar si mai multe modalitati de plata prin care sa faca aceste operatiuni.

Sportingbet este o casa de pariuri online ce ofera servicii complete pe linia modalitatilor de plata atat la retrageri cat si la depuneri. In principal pe aceasta platforma online de jocuri de noroc se pot efectua plati prin urmatoarele metode acceptate in lumea intreaga:

Transfer bancar electronic
Mastercard
Paysafe card
Coduri promotionale
VISA
Neteller
Skrill

Orice metoda veti folosii din cele mentionate mai sus trebue sa stiti ca sunt sigure si nu trebuie sa va faceti griji. In functie de metoda de plata selectata timpul de ajungere al fondurilor poate fi diferit pornind de la cateva zile lucratoare in cazul transferurilor bancare, pana la cateva minute in cazul portofelelor virtuale.

O prima recomandare pe care o facem este sa folositi aceiasi metoda la depunere cat si la retragere pentru a scurta timpii de procesare. Cei mai rapizi timpi ii obtineti cu ajutorul portofelelor virtuale Neteller si Skrill. Totusi trebuie sa fiti atenti in cazul primei depuneri care trebuie sa respecte anume conditii pentru ca sa fiti eligibil pentru bonusul de bun venit oferit de Sportingbet. In afara de acest aspect trebuie sa va documentati din termeni si conditii despre limitele de depunere si retragere pe care le puteti efectua. In orice caz nu se indetifica greu aceste limite, ele fiind disponibile in contul fiecarui jucator la sectiunea de plati, unde pe fiecare metoda in parte se pot vedea limitele zilnice, saptamanale sau lunare pe care le aveti la dispozitie. Aceste limite sunt standardizate pe Sportingbet, iar daca doriti sa le modificati puteti apela la sectiunea de contact.