De ce au nevoie Herrera și Vulturii săi pentru 2020? Modificări vin în campus

Apertura 2019 a avut un rezultat dramatic și advers pentru America, după ce a căzut în seria penalizărilor din marea finală împotriva lui Monterrey, etapă în care un fotbalist ca Nicolás Castillo a relansat controversa din jurul performanței sale cu vulturi.În acest sens, așa cum au anticipat managerii săi și Miguel Herrera însuși, faptul de a nu fi campion va reprezenta întotdeauna un eșec pentru America, așa că este de așteptat ca echipa să poată suferi modificări bazate pe productivitate, atât negativ. ca pozitiv.

În această a doua presupunere se află mijlocașul Guido Rodríguez, care, după mai multe turnee fiind unul dintre cele mai bune elemente ale Eagles, vizează fotbalul european, astfel că plecarea lui pare iminentă, ceea ce ar forța echipa Coapa să caute un element de calitate care să acopere poziția, iar unul dintre numele care deja începe să fie ocupat este cel al lui Jonathan dos Santos, care și-a declarat deschis dorința de a juca alături de fratele său. Giovani și are cărți și talent suficient pentru a acoperi perfect potențialul scăzut al Argentinei.

Pe de altă parte, o altă linie care ar putea suferi modificări este și din față, deoarece partea, R Oger Martínez a fost legat de Inter Miami din MLS, astfel că plecarea lui pare viabilă și, pe de altă parte, Nicolás Castillo a fost criticat în mod repetat pentru performanțele sale, deci continuitatea lui ar putea fi sub lupa Cu toate acestea, această mișcare pare mai puțin probabilă din cauza ceea ce a reprezentat achiziția sa pentru Eagles, pe lângă faptul că potențialul său a fost deja demonstrat în Liga MX.

O problemă pendinte pe care America o are și cu anumite Urgența este de a finaliza achiziția definitivă a atacantului de senzație Federico Viñas, care a venit la El Nido împrumutat și a devenit un factor determinant în Liguilla.

América își va prezenta prezentarea la Clausura 2020 până în prima zi. 2 împotriva Tigrilor, întrucât primul lor angajament a fost amânat de Liga MX pentru a le oferi mai mult odihnă după ce s-au confruntat cu finala „Crăciunului”.

Pe de altă parte, în semestrul următor va avea loc și o revenire. de las Águilas la activitatea Concachampions, turneu în care vor începe runda ultimelor 16 împotriva Comunicaciones de Guatemala pe 19 februarie și în care arată ca un candidat serios pentru a ridica cupa.