Bet365 fogadási bónuszt

bet365 fogadási bónusztA szőnyegre fúródva, először egy csavargó kettős süllyesztésbe, majd az aláírási lángjaiba, szinte könnyednek tűnt. De a vasárnapi este Rio-ban, a 23 éves Max Whitlock sporteseményt csinált.

A győzelmét, először tornatermelésénél, majd két órával bet365 fogadási bónuszt később a férfi pincérláncon Brit férfi tornász nyerni mindkét eseményt az olimpián – és az első brit atléta 44 éve, hogy két olimpiai aranyérmet nyerjen egy nap alatt.

“Igazán, tényleg szótlan vagyok.Max Whitlock véget ér Anglia tornatermi szárazságát két arannyal egy nap alatt. Bővebben

Az ő medálgyűjteménye, amely magában foglalja a következőket is: két bronzérmet a 2012-es londoni olimpián és egy újabb aranyat a lóversenyen a Glasgow-i világbajnokságon 2015-ben, mint Nagy-Britannia legnagyobb edzője.És a körülötte lévők bet365 fogadási bónuszt szerint mind a képesség, mind pedig a 12 éves tiszta elkötelezettség, amely Whitlock-ot kapott e karrier csúcsához.

A Hemel Hempstead-ban, Hertfordshire-ben emelkedett, kezdetben úszni kezdett, és hét éves korában érte el érdeklődését, és már versenyző volt, mielőtt 11-et adna a gimnasztikára koncentrálva.

Klemen Bedenik, aki Whitlock első edzője, emlékeztetett arra a fókuszra, amely arra késztette a fiatal sportolót, hogy az egész idejét szakképzésre fordítsa, még akkor is. Bedenik elmondta a Daily Telegraphnak: “Még 12-kor Max is keményen rutinokat bet365 fogadási bónuszt csinált a pókeren.Nehéz lehet edzeni – ez egy unalmas eszköz a gyakorláshoz, mert annyi ismétlést igényel – de azt mondhatnám: “600 kör, most már 500 kört”, és soha nem volt probléma ezzel. ”

p Whitlock hűsége mind a torna, mind az edzője számára azt is jelentette, hogy amikor Bedenik 11-re költözött vissza Szlovéniába, Whitlock meggyőzte szüleit, hogy hagyják el a szlovén nyelvet, hogy folytathassák a képzést. Három hónapig élt és iskolába járott a kisvárosban, Mariborban, majd délutánonként táncképzést folytatott. De három hónap múlva Whitlock szülei nem tudták elviselni a szétválasztást, és visszavitte azt a megállapodást, amelyet a bet365 fogadási bónuszt napi három órát töltött a dél-essexi tornateremben, két órát a családi otthonról. Ez karrier-meghatározó lépés volt.Ott találkozott Scott Hann-lel, aki 11 éve még mindig edzője, és Whitlock még mindig naponta közlekedik.

Az edzőteremben volt, hogy először átkelt Verity Adams útján. A dél-esszézi tornaterem ritmikus torna főedzője emlékszik a 12 éves Whitlockra, és azt mondja, hogy az elmúlt évtizedben ismerte, hogy a sport iránti elkötelezettsége egyszer sem ugrott el. Adams elmondta a Guardian-nak: “Egyenesen, amikor fiatalabb volt, mindenki felismerte, hogy valóságos tehetség és szórakoztató kisfiú volt körülötte. Mindig keményen dolgozott, fejjel lefelé és elkötelezetten bet365 fogadási bónuszt kezdettől fogva, és szeretett labdázni egy edzőteremben. Amikor nem képzés, általában rúg a golyó körül. “Adams azt mondta, hogy míg Whitlock mindig” szilárd minden kerek “volt, mindig volt a hangja a pommel lónak.Nagyon megnyugtató és visszafogott karakterként írta le, aki nem tűnt idegesnek a versenyek előtt, és az edzőterem legnehezebb munkatársa volt.

A Whitlock lába szintén a nemzeti amikor kiderült, hogy eredetileg azt mondták neki, hogy a “rossz láb” sikeres tornász. A vasárnapi olimpiai aranyérmét követően Hann azt mondta: “Mivel a lábai a másik irányba hajlanak, tényleg segít neki abban, hogy szétzúzza a leereszkedését.” Adams azt mondta, hogy Whitlock lábai sokszor viccesek beszélgetés az edzőteremben. “Igen, szörnyű lábai vannak, de soha nem akadályozta meg a nyereményét” – mondta nevetéssel. – Nem hiszem, hogy olyan rossz.Max Whitlock két tornaterem aranyat kap. Hann emlékeztet arra, hogy Whitlock két londoni bronzja a londoni játékokon megmozgatta a londoni játékokat. a tornaterem. “Megkérdeztem, hogy csak egy lópajzs szakember lenne,” mondta Hann a BBC-nek. “Azt mondta:” Szeretnék egy teljes tornász, és szeretnék lenni a világ egyik legnagyobb szereplője. Nem akarok lángra lobbanni a serpenyőben. “” Whitlock fegyelmezett ütemtervet tart. Általában legalább hét órán keresztül heti hat bet365 fogadási bónuszt napot von le (Drake, Odd Future és Wiz Khalifa kedvelt tornatermi hallgatása), és minden reggel felébred a rántottakon, és egy szelet pirítóssal és gombával.

A személyes életét elkerülhetetlenül a gimnasztika is összekapcsolja.Találkozott a menyasszonyával, Leah Hicktonnal egy edzőteremben, amikor mindketten 14. Hickton, Hann hercege a női edzője a South Essex tornateremben. Ahelyett, hogy GB Smith csapattársa, Louis Smith rendszeres életvitelét választja, aki rendszeresen megfigyelhető Ibzia-ban, Whitlock azt mondja, hogy szeretne életét csendben tartani. “Szeretem a sülteket, a barátnőmmel és a rajzos edzőkkel töltött időt” – mondta Whitlock 2014-ben egy rövid őrjöngés után, melyben a mirigyhámrák lezajlottak, ami több mint egy hónapig tartotta távol a képzést.Később újabb motivációként írta le a betegséget, és tavaly novemberben a Glasgow-i világbajnokságon aranyat nyert.

Ha Whitlocknak ​​bármi köze van ehhez, Rio csak a saját sport bet365 fogadási bónuszt örökségének kezdete lesz. “Szeretnék több Olimpiai Játékra menni és folytatni, amíg csak tudok” – mondta. “A legenda minden sportágban hihetetlen eredmény. Szeretnék elérni ezt. “