Baterea Manchester City este cheia pentru povestea lui Arsenal, spune Arsène Wenger

“Jucătorul nu a fost 100% regulat, dar am spus:” Nu pot să-i dau pentru că am nevoie de el “, a spus Wenger. “El a spus:” Sunteți nedrept, pentru că voi merge în jos. Mi-au vândut jucătorii și nu am mai rămas nimeni. “” Ce sa întâmplat în continuare a căzut în folclorul fotbalului francez. Suaudeau a jucat copiii și copiii s-au dus la titlul ligii. Claude Makélélé, Christian Karembeu, Reynald Pedros, Patrice Loko și Nicolas Ouédec au avut vârsta de 24 ani sau mai puțin la începutul Unibet sezonului, iar Nantes a înflorit în favoarea lor. Au pierdut doar o singură dată – în cel de-al 33-lea meci – și a scos acasă 10 puncte în afara Lyon.Ei au ajuns la semifinalele Ligii Campionilor in sezonul urmator. “Pentru ca nu a avut de ales, a jucat toti tinerii jucatori”, a spus Wenger. “Pentru dragul meu, 32 de jocuri neinvinsi! Au câștigat campionatul cu Loko, cu Pedros. E prima dată când am văzut-o. Acum, avem un al doilea.“

Acum, după cum arată Wenger, avem Leicester City și basm lor Premier League, care a titrat pana acum un sezon presărat cu surprize traznita.La fel ca mulți oameni, Wenger se uită la clubul care a stat în partea de jos a diviziei de data aceasta anul trecut, dar Unibet acum este pe partea de sus, cu un amestec de bunăvoință și de mirare. “Nu numai că este bun pentru fotbalul englez, ci pentru toată lumea în fotbalul din întreaga lume”, a spus el. Wenger a vorbit despre modul în care deschiderea campionatului acestui sezon a fost “inspirată”, dar, cel mai important, Side, este inspirat pentru Arsenal. Dupa ce Chelsea a implodat si toate celelalte cluburi mari au fost inconsecvente, ocazia pentru un prim titlu din 2004 este mare pentru Arsenal. Wenger o stie. Toată lumea la club știe asta.Iată de ce vizita Manchester City la stadionul Emirates în seara de luni se simte ca o astfel de ocazie definitorie. Wenger a remarcat modul în care Arsenal a fost singura echipă care la învins pe Leicester; au câștigat 5-2 la stadionul King Power din septembrie. “Nimeni nu ne-a luat în serios spectacolul”, a Unibet spus el. “Au crezut că era normal. Dar de atunci, ați fost în stare să vedeți că a fost un rezultat extraordinar și o performanță extraordinară. “Totuși, împotriva orașului este posibil ca Arsenal să poată face o mare declarație. În sezoanele recente, ei s-au aflat la limita de a-și prelungi pasul în cursa de titlu doar pentru a se poticni.De data aceasta, Wenger dorește să-i considere decisiv și să se impună. “” Titlul va fi câștigat prin luarea de puncte de la echipele mai mari “, a spus Wenger. “Poate mai mult ca niciodată, deoarece campionatul pare să fie foarte strâns. Am jucat 16 meciuri iar echipa de top este pe 38 de puncte. Deci inseamna ca titlul Premier League ar putea fi decis in jurul a 80 de Unibet puncte. Consistența va fi principala prioritate deoarece, în fiecare săptămână, sunteți surprins de rezultate.”Arsenal și-au găsit caracterul pus la îndoială aproape ca o chestiune de curs și se simte ca și cum numai câștigarea titlului va opri îndoielile.”

Wenger menține un progres lent și constant, din momentul în care Manchester City – și alte cluburi – le-ar prinde pe cei mai buni jucători la rezultate, cum ar fi victoria cu forță de 2-0 de la stadionul Etihad din luna ianuarie.

> “A fost dificil să luăm [când Arsenal a pierdut jucătorii în oraș], dar trebuia să supraviețuim financiar și trebuia să trăim cu el”, a spus Wenger. “Nu pot spune că nu se va mai întâmpla niciodată pentru că nu știi niciodată, dar suntem într-o poziție de astăzi unde nu Unibet promo actions trebuie să ne dăm.” [Întrebarea personajului nostru] era adevărată pentru pentru că am fost o echipă tânără și o echipă tânără poate fi în sus și în jos.Trebuie să acceptăm că [întrebarea] face parte din ea. Dar trebuie sa oferim raspunsul nostru pe saptamana pitch, in week-out si, incet, care va muri.

“Ceea ce am facut la Olympiakos in Liga Campionilor arata ca nu suntem o echipa fara caracterul „.